Mini Christmas Stockings

Posted by Jiky at 10:40 PM

Sunday, December 27, 2009

Ako ne vjeruješ u rekao da su "dobre stvari dolaze u malim paketima", raznolikost i jedinstvenog dizajna mini božićnih čarapa nudi ovaj Božić na svibanj pravedan izraditi te vjerovati tako. Ovdje se Božić karnevali najučinkovitije prijedloge za specijalne božićne čarape.

* The osjećala Božićni čarape su naširoko naći u minijaturnim oblicima. Ovo se često koriste kao božićne darove i Božić vjenčanje favorizira. Vi svibanj pronaći u različitim bojama poput crvene, zelena, plava i narančasta. Oni obično imaju scalloping manžetama bijelog krzna promašaj sa zlatnim naplatke na spoj. Oni su univerzalni žalbu i prenijeti svečanoj raspoloženje.

* Ako želite pletene mini božićne čarape, tamo ćete imati nijedan nestašica izbora. Vi svibanj ga personalizirati po pletenje svoje ime u manžetama ili imaju obrasce starih Santa, anđeo ili snjegovića. Ako ne želite uobičajene božićne teme, vi svibanj imati pahuljica temu uključene u nju po kitting pruge plave i bijele, što dodatno može biti ukrašena minijaturnim zvona visi iz trake u blizini šire granice na cuffs.
* Da bi vaše mini Božić čarape sa prekrasnim izgled, svibanj koristiti crveni osjećao kao osnova, na kojoj teška je učinio s vezom i perlicama sequins. Kraljevskim dodirom također mogu doći u bojama kao što su ljubičasta i ružičasta.
* Je li ovo vaša beba prvi Božić? Poklon njezin klasični kukičanih mini božićne čarape. Pastelne nijanse ružičaste i plave može sigurno koristiti za slatka mala čarape. Ukrasite ga s čipkom rad u kukičanih i vrpce, zvonca, za što ga čini posebnim.

0 comments: