1944 Christmas Movies

Posted by Jiky at 10:40 AM

Thursday, January 7, 2010

Sa Božić kuca na vrata je ponovo vrijeme za slavlje.Vratite se u proteklih dana i uživati u božićnih klasika koje imamo u spremištu za vas.Božić karnevali vam nudi informacije o božićne filmove koje su izašle u 1994 Lets imaju pogled na bezvremenske klasike i uživati u proteklih dana slave.

1944 Božićni filmovi su sigurno uljepšati vaš odmor i oživjeti vaš duh.

Robert Siodmak's Christmas Holiday (1944) je ugodan primjer 1944 božićne filmove. The glume filma uključuje poznata imena Deanna Durbin Richard Whorf i drugi. Priča je o mladom ženom koja shvaća da je ona čovjek ima oženjen je rasipnik. Inorder na kompromis u drugoj polovici filma ona se pojavljuje kao domaćica noćni klub. U filmu se bavi s usponima i padovima u životu djevojke. Film je fantastičan rad od direktora i portretira odlične vještine djelovanja aktera.

Ako ste raspoloženi uživanja nešto nostalgičan onda se odlučiti za film Meet Me in St. Louisu (1944.) Film directed by Vincente Minnelli uključuje zvijezda ekipi Judy Garland, Mary Astor, Margaret O'Brien i drugi. Radnja filma bavi se priča dobro-off Smith obitelji u St. Louisu. The Smith obitelj imala je četiri kćeri od kojih se zaljubila u dječaka pored vrata. U filmu se nastavlja s iznenadnim vijestima gospodina Smitha je prebačen u dobroj poziciji u New Yorku. Znati više o 1944 božićni filmovi posjetite naše stranice Božić karnevali.

0 comments: