''Kako je Grinch ukrao Christmas''Movie

Posted by Jiky at 4:40 PM

Wednesday, January 6, 2010

Ron Howard's''Kako je Grinch ukrao Christmas''Movie se uzbudljiv film uljepšati vaše božićno doba dana. Zvijezda ekipi filma uključuje imena poznatih holivudskih zvijezda Jim Carrey, Taylor Momsen, Jeffrey Tambor, Bill Irwin i Clint Howard.

Parceli od''Kako je temeljen je Grinch ukrao Christmas''Movie na priču o dr., Seuss. Grinch je gadno biće koje hrani goleme mržnje za Božić.

Grad ispod njegova špilja slavi Božić s velikim entuzijazmom i Grinch odluči da vam ukradu božićnom slavlju sa stanovnicima Whoville. Magičnu zemlju Whoville nestled unutar pahuljica i voli slaviti Božić sa svakim malo moguće zabave. Grinch mrzili Božić i stanovnici Whoville. To je s vremenom Grinch shvaća da je Božić nosi značajnije značenje od šljokica i igračke.

''Kako je Grinch ukrao Christmas''Movie je remake klasičnog crtanog, a sigurno će biti voljen mimo svoje djece. Get your CD-a danas sam uživati u fantastičnoj prezentaciji filma samog. Zanimljivo i uzbudljiva priča liniji do dodaje svježinu do Božića film. Kako bi se prikupiti više informacija o''Kako je Grinch ukrao Christmas''Movie molimo posjetite naše stranice Božić karnevali.

0 comments: