Contemporary Classic Christmas Cakes

Posted by Jiky at 4:40 PM

Sunday, January 17, 2010

Contemporary Classic Christmas Slastice su idealne za moderne Božićni stol. Klasični i moderni, ali uvijek izražavaju svečane temu, ova suvremena kraljevski Classic Christmas Kolači pružiti ideja i inspiracija za kolač dekorateri svih sposobnosti.Zima scena, Božić teme, Božić vijence i cvijeće se sve NAJ, zajedno s pojedinačnim Božićni kolači i kriške.

Contemporary Classic Christmas Cakes nalaze se u široki niz boja i dizajna. Uvršten u nastavku su nekoliko takvih kolač predmeta:

Novi Zeland Classic Christmas Cakes - Ove Božićni kolači su spori peku u malim serijama. Voćni okusi su dodane na davanje svaki kolač koji bogata i krajnje dekadentan okus. Morat ćete ga kušati to vjerovati. Ove torte su napravljene sa najfinije sastojke. Ima osamdeset posto voće u njima, a kada su pečeni, oni su lijeva na zrelom i nisu prodane sve dok ne budu spremni. Oni su lijepo uređeni sa svježim ruku Bademi i trešnje, a zatim za ostakljena savršen izgled Iced Kreker Kolači Božić-Božić handcrafted Ova torta je idealno da očarati svoje prijatelje i obitelj ovaj Božić. Ovaj kolač je mekan i pun voća. Ona dolazi u jasan i ukrašen omot glazura koje se mogu vidjeti kroz wrapping.

Simnel Kolači - Ovaj tradicionalni božićni kolač je napravio sa sušenog voća, kora citrusa i začina, i na vrhu marcipan. Deliciously vlažne i flavorsome ovo je stvarno ukusan.

Mango i Passion Fruit set Sirevi Slastice - Ovo je prava poslastica. Egzotične okuse mango i strast voće i kremasti kolač od sira kombinacija je u raj.

0 comments: