White Christmas Movie

Posted by Jiky at 4:40 AM

Monday, January 4, 2010

Bijeli Božić je film koji je došao iz 1954. Tune in ovaj Božić s nekim od poznatih filmova, njihov zaplet-linije i suvremene popularnost da su oni uživaju. Božić karnevali se ovdje sa svim informacijama o White Christmas Movie.

Pjesma Bijeli Božić bez sumnje je najpoznatiji i popularne svih doba. The music and lyrics for White Christmas je napisao Irving Berlin in 1942. Film je režirao Michael Curtisa iz rada Paramount Pictures stanica.

Nakon odlaska u vojsku poslije drugog, Bob Wallace i Phil Davis, tim gore za vrhunske pjesme i plesa u kojem djeluju Davis igra provodadžija i uvodi Wallace do par predivnih sestara (Betty i Judy), koji također imaju pjesme i plesa djelovati u trgovini. Kada Betty i Judy putuju u Vermont za obavljanje za Božić show, Wallace i Davis slijediti, samo pronaći da je njihov bivši zapovjednik, general Waverly, je dom vlasnik. A series of romantičnih mix-ups uspije kao izvođači pokušati pomoći Općenito.

Glumačka postava uključuje Bing Crosby i Danny Kaye u dva vodeća uloga, sa Rosemary Clooney i Vera Ellen kao sestre. U "Sestre" komedija akt koji Bing, Danny obaviti tamo izvorno nije bio u scenariju. Oni su bili oko clowning na setu i redatelj mislio da je toliko smiješno da je registriran to. Saznajte sve o filmu Bijeli Božić na Božić karnevali.

0 comments: