Božić škola Plays

Posted by Jiky at 10:40 PM

Wednesday, January 13, 2010

Božić škola Plays
Ako želite da vam djeca daju posebnu izvedbu u božićne proslave u njihovoj školi ove godine, plan kako bi ih obavljaju neke božićne predstave.

Ovdje se Božić karnevali s informacijama na Božić školskim predstavama.

List of Christmas Škola Plays

* Božićni Tajna može biti idealan izbor za predstave po djecu, jer je donošenje ili viđenje to da je on donesen, važne vrline ljubavi i važnosti ljubavi će biti nakapan u njima lako.


* U kasno Marshallov Cobden ima uređaj svoje volje na način da se jedna milijuna dolara će otići na svoju kćer koja će izlagati duh Božića u izraženije put u sljedeća dvadeset četiri sata.


* Lillian i Molly dvije kćeri dolaze zajedno nakon jedne godine nakon očeve smrti na Badnjak da se procijeniti Lillian suprug, Molly's prijatelji, lokalni novinar je vrtlar, spremačica i batler. Ali pravi drama počinje kad je novac nestaje i nalazimo likove pogađanje koji bi mogli biti lopov. The Sebični Div, slavni pjesma Oscar Wilde također može biti scenarist u obliku dramskog i izvodi na pozornici.


* To će također biti idealno za Božić izvedbu, jer je suština pjesma je razbiti zidove sebičnost i zagrljaj ljepote, koja je ujedno i učenje Krista.


* Osim toga Isusova rođenja priču, pripovijedanje incidenti povezani s rođenjem Krista također može napraviti sjajan Božić performanse.


* Božić škola igra je uvijek divan, jer je apsolutno divan vidjeti djecu donijeti uloge odraslih na svoj jedinstveni način.


* Slavi ovaj svečani sezone s božićnim karnevali i pretraživati kroz druge linkove na ovim stranicama saznajte više o Božićne igre za djecu.

0 comments: