Veleprodaja Christmas Stockings

Posted by Jiky at 4:40 AM

Friday, January 1, 2010

Ako niste bili u mogućnosti spasiti puno za ovaj Božić ne brinite. Ovdje se Božić karnevali sa informacijama o tomu kako se štrajk najbolji posao bez trošenja puno i ide predaleko. Omogućava pregledavanje kroz neke od Veleprodaja Christmas Stockings u ponudi ove sezone.

* Konvencionalni pliš crvene čarape sa bijelim baršun puta u blizini manžetama se uvijek naći u izobilju. No, ove sezone oni su sportske novi izgled s bilo zlata granice na poklopac gdje je crvena s bijelim poklopac. Osim toga, možete naći veliki osjećala veliko božićne čarape, koje su od bijelog i crvenog osjetio tkanina. You make svoje čarape zaostatak atraktivan i jedinstven s vašim osobnim dodirom tako da ga embroidering s sequins ili šivajući mala zvona oko gležnja.

* The čarapa Mesh Božić, koji je izrađen od vrlo lagana najlona, je također dobar izbor za veleprodaju Božić čarape. Sa svojim plastičnim oštrenje slične izgledom da se od slatkiša Lovački, ovo je idealan za spremanje svoje božićne darove.

* Da li ste izbušen sa uobičajenim crvene i bijele boje Božića čarapa? Ove sezone izgleda za čarape sa tamnocrvena ili zelene tijela, koji su u usporedbi sa zelenom i crvenom cuffs. Ove će se brzo i jeftino dostupnih ove sezone.

* Ako želite da mekani krzneni izgled, ali si ne mogu priuštiti skupi promašaj krzno čarape, ići za one sa sintetičkim krzna koji su presavijeni preko manžetama, s pliš crveno tijelo.

0 comments: