Christmas with Kranks

Posted by Jiky at 4:40 AM

Saturday, January 9, 2010

Christmas With The Kranks "je komičan film, u režiji Joe Roth, na Božić je dobio objavljen 2004. U filmu glumi Jamie Lee Curtis i Tim Allen se temelji na priči Preskačem Božić John Grisham.

Priča je o par, Luteranski Krank (Tim Allen) i Nora Krank (Jamie Lee Curtis) tko odlučuje da biste dobili daleko from Božić trivijalnost i otići na neki tropski mjesto za odmor, kao i njihova kćer ne bi se kući za Božić . Zbog toga, oni bi se izbjeglo postavljanje svojih božićnih drvca i božićnih ukrasa radi na njihovoj kući.

Situacija se pogoršava kada Krank Luther je odbio da stavi svoj osvijetljenim na hladan snješko krova. Kao rezultat toga, oni moraju suočiti jarost od njihovih susjeda iz ulice, a otrov Street je poznat po snjegović je također osvojio i brojne nagradne igre koje je proveo lokalnim novinama. Ova bitka između Kranks i njihovi susjedi prijete da postanu sklad zajednice i naravno, duh Božića.

Odjednom, Luther i Nora Karnk prima telefonski poziv od svoje kćeri Blair u kojoj, kći izjavljuje da je ona zapravo planira doći doma za Božić. Ovo stvara puno pustoš, kao Kranks mora promijeniti planove njihovih odmor neposredno pred praznik. Sada, oni imaju manje od dvadeset i četiri sata kako bi se dobili i njihovih susjeda na ulici otrov natrag u duhu Božića.

0 comments: