Christmas Wedding Cake Slika

Posted by Jiky at 4:40 AM

Sunday, January 17, 2010

Svadbeni kolači su postali bitni dio ukras u mjesto vjenčanja. Božić svadbene torte su Božić teme urezana na njih. Svaki bračni par želi savršeno tortu za njihovo vjenčanje.

Izbor božićnih Vjenčana torta Slika daje vam neke ideje što izabrati za svoj poseban dan.

Uz malo strpljenja proći kroz sljedeći Božić Vjenčana torta Slike zajedno s njihovim detaljima. Možda je jedan od tih božićnih Vjenčana torta Slike će vaš Božić Wedding Cake.

Mladoženja's Cake - Najviše grooms 'kolačima se tematske, a oni odgovaraju osobnost i voli od mladoženje. Čokolada je iznimno popularan okus za mladoženja je torta. Ove slike su kolač od čokolade i jagode smoking u obliku torte. Ove torte dolaze u smeđe, narančaste i ružičaste boje. It's all about mladoženja je omiljena minulih vremena ili nešto on identificira s jako

Uređena Cup Kolači - Te slike su kolač oblikovan u obliku šalice. Mogli bi biti posložene na kata poslužitelju nekih vrsta. Cupcakes su odlična ideja ako nisu u bogato ukrašen kolača, i zato što dodaje malo zabave i individualnost na recepciji.

Stupac Wedding Cakes - Drugi oblik da je dobivanjem popularnost je stupac kolač. Stupac torta je u osnovi broj kolača iste veličine naslagane na vrhu jedan drugoga i zatim ukrašen. Oni mogu ostati prilično jednostavno, ukrašen cvijećem ili, kao predočen ovdje ukrašene perjem, kuglice i žice svitke koji su svi koriste Florists na svadbeni buketi.

Božić Scena Wedding Cakes - Božić Figurines poput Marija, Josip, Djeda Božićnjaka, Three Wise kraljeva i Isusom u jaslama su lijepo isklesan u tim kolačima. A svadba stranka na groblje nalazi se lijepo uklesani u tim kolačima.

Character Wedding Cakes - Ove kolače obično imaju mini figure replika nevjesta i mladoženja na njihov dan vjenčanja kao glavni fokus.

0 comments: