Youth Plays Christmas

Posted by Jiky at 4:40 PM

Thursday, January 14, 2010

Youth Plays Christmas
Božić je vrijeme za veliko veselje i vesela-making. Razne Božićne predstave organiziraju se tijekom vremena za potpuni odmor zabave i zabave
Poznati mladih Plays Christmas
Omladinski Božića igra se uglavnom izvode mladih i odraslih. S obzirom na nastavku je popis mladih Božića Plays.
Baciti pogled na oglasi i vidjeti ako je u blizini kazališta te moć biti stavljajući jedan na.

Postolar i vilenjaci, kazalište lutaka

Božić Unwrapped

Ova prekrasna Božić igrati unwraps pravo značenje ove sezone. Predstava ne priča bilo kojeg materijala poklon biće unwrapped ali oko objava Božje dar čovječanstvu. Bob's Christmas Emporium se priprema za 26. prosinca najveći dan u godini za povratak, gužve obilježen, dugim linijama i nesretnim kupcima. Nakon napornog dana i zbunjujući, Bob susreće Mariju, vlasnik Značenje Božića Store preko ulice, koji tvrdi da nikada nisu nezadovoljnih kupaca. Mućkati mimo svoje marketinške strategije koje nude besplatan dar svim kupcima, on ulazi u njezin dućan za sebe i otkriva da je Božji dar ne dolazi u kutiji.

Jason's Gift

Ova igra za mlade Božić trideset minuta otvara s Betlehem gostionica trčanje Isaac i njegova supruga Sarah. Svratištu je ispunjeno putnika koji su došli dati porez kralja Heroda. Pomažući im da je njihova sin Jason, koji je uvijek brine o gostima. Dan dolazi kada je osjetljivo Jason osjeća nešto posebno će se dogoditi. Čovjek dolazi sa suprugom, koji je o dati rođenja stiže u svoje gostionice. Kroz Jason inzistiranje, Izaka omogućava par ostati u štali gdje se čudo dolazi se do drugoga. Rođenje djeteta donosi Izaka i Jasona zajedno.

Nije Last Straw

Ova igra je za mlade i starije mlade to isprepliće Isusovu životu zajedno s njegova rođenja. Ona nas podsjeća kako svijet promijenio zauvijek s njegova rođenja, života, smrti i životu nakon smrti. Neki od tradicionalnih nošnji i rađanje postava može se koristiti zajedno s ulice haljinu.

0 comments: