Christmas Cake Carine

Posted by Jiky at 4:40 AM

Friday, January 15, 2010

Božić je veliko slavlje vremena za obitelj. Djeca očekuje uzbuđenje za Santa kako bi ih Goodies, stabla su natovarenih tren svjetlima i darove i mumije su zadubljen u Božić Torta pripreme. Christmas Cake Carinski varira s raznim zemljama svijeta.



Božićni kolač običaji su jedinstveni u svakoj zemlji sa svojim različite metode pripreme. Okusite razne božićne torte Carinska od sljedećih zemalja: Christmas Cake Carinska

Tradicionalni Francuski Božićni kolač se zove "Buche de Nol". To je spužva kolač pripremljen u obliku badnjak. Ova torta je posebna značajka Le reveillon - veliki blagdan ove sezone slavi nakon polnoćku na Božić Eve.Christmas Torta Carinska Penguin Vjenčana torta vrh

Slatka pingvin ljubavnik par Cuddles u bojama duge polju snijeg sa bijelim cvijećem i sjajna "led" kristale ih okružuje. Prelijeva duginim glitter prah upotpunjuje dizajn.

PPolar Bear Vjenčana torta vrh

Polarni medvjedi su strpljivi, ali odlučna, a izdržljivost je ključna crta ove lijepe i snažne stvorenje. Lijepa polarni medvjedi par Cuddles u snijegu sa bijelom sjajnom cvijeće po njihovoj strani.

Božić Vjenčanje Ornament

Ova torta vrh portretira lijep porculanski par pozdrava međusobno pod božićno drvce. U bazi je izrađen od plastike i čipke.

0 comments: