Božić Pageants

Posted by Jiky at 10:40 AM

Tuesday, January 12, 2010

Božić Pageants
Božić Plays se temelji na pričama Božića. Stavljanje iste reproducira iz godine u godinu svibanj izraditi im mokraća i dosadno. Oni svibanj skini Božić razveseliti i one donose toplinu tijekom odmora vrijeme.

Popis Božić Pageants
Božićne priredbe su razraditi reprezentacije božićnih priča i prizori koji uključuju ekstravagantnim povorke, suvremeni ples, pantomimes, smiješno klaunovi i šarene nošnje.

# Be it big-City Ballet ili djecu malo tetura kroz jaslice, božićni natjecanja najbolji su oblik proslave blagdana Božića.

Neka jedno od sljedećeg Božića postati sljedeći natjecanja tradicije u obitelji:
Ne-tako Silent Night
Ovaj šareni Božić inscenacija centri oko tri mlade pastire, koji veselo klicanje the hvale Boga nakon posjete novo-rođen Isus. Ova jedinstvena živa daje sve što je potrebno za Božić slavlje životan, pun zabave. Kompletna Božićni program uz dijalogu govorili, smiješne zvučni efekti i glazba su unaprijed snimljenih na CD-u i time što je lako pripremiti.

The Fumbly Bumbly Angels

Ovo je tipičan Božić inscenacija za predškolsku djecu. Uživajte u priča o rođenju Isusa iz perspektive četiriju ugodnijim anđela koji je žudio da pjeva u slavnoj nebeski zbor. Nekoliko čupav pastira na Betlehem padina im je dao pratiti. Božićne pjesme su živo i spontane na dodir klavir bodova i gitaru akorde.

Osim toga, nedjeljna škola Trojstva predstavlja božićne priredbe godišnje. Kanal Sedam Božić izboru koji se održava jednom godišnje počinje svoje nastupe uživo iz baraka ulici. Događaj je upakiran sa zabavnim od početka, uključujući i predivnim lebdi, bendovi, klaunovi, kanal Sedam osobnosti i Santa svojim reindeers. Tisuće posjetitelja do gužve na ulicama kako biste vidjeli boju i sjaj božićnih svetkovina.

Popularne pjesme za Božić Pageants i Nativity Plays

Neki od popularnih pjesama Pageants za Božić i Mala Plays uključuje:

General

* Božić Vrijeme (Part One i Reprise)
* Dan kad se rodio Krist (Part jedan i Reprise)
* Iz godine u godinu (Part One i Reprise)

Pjesme o Angel's Poruka Mariji

* Anđeo
* Dugo davnine
* Gabriel

Pjesme o Marija i Josip u Betlehem

* Betlehem je Zauzeto Danas
* Usy Little Town
* Br. Soba u Betlehem

Pjesme o pastirima

* Uđete Eto
* Pastiri u svom području
* Budnim pastirima

Pjesme o Wise Men

* Herodova plana
* Od Njihova Istočna Zemljišta
* Mi Saw Star

0 comments: