Charlie Brown Christmas Play

Posted by Jiky at 4:40 AM

Monday, January 11, 2010

Charlie Brown Christmas Play
Charlie Brown Christmas Igra je bazirana na popularnom stripu Peanuts Charlesa M Schulz. To je bio popularan 1965 Božić TV posebne, producent Charles M. Schulz.

About the play
Charlie Brown Christmas Play značajke Charlie Brown's potraga za pravo značenje Božića. Na savjet Lucy, Charlie Brown organizira školski igrokaz o Isusova rođenja.

No, kasnije je nije dobio dozvolu za proizvodnju i umjesto toga on je naredio kupiti umjetne bor za igru. On je kupio malo grančica od bijesa. Svatko mu ponižavani za ovaj incident. On je dobio uzrujano i vrištale od njih.

Linus Zatim mu odgovorila je prepričao priču o Isusovu rođenju. U međuvremenu, Snoopy ukrašen njegov nemilost sa šarenim svjetlima. Charlie Brown dodano žarulja na stablo i to propalo pod težinom. Charlie pobjegao u očaj.

Ostale djecom ostvaruje svoje nedolično ponašanje prema Charlie Brown i postaviti svoje stablo u briljantan prikaz Božića. Kad Charlie vratio, našao je ukrašen stablo s velikim čuđenje. Bio je jako sretan i pridružili u pjevanju božićna pjesma "Čuj! The Herald Angels Sing ".

Music of the play
Vince Guraldi i njegov trio sastavljen glazbu Charlie Brown Christmas Play. Slavni "Linusa i Lucy" daje Kikiriki znakova svjež i energičan kontaktu sa svojim briljantan udaraljke i duhovitim glasovir linije. Fred Marshall je primamljiv bas linije i bubnjar Jerry Granelli izuzetne brushwork daju većina albuma toplo temelj.

Nastavka
3 pravi nastavci drame bile proizvedene nakon originalnoj priči iz 1965. Oni su:

* It's Christmastime Opet, Charlie Brown (1992) 30 minuta emitirao na CBS, uključujući reklame
* Charlie Brown's Christmas Priče (2.002): 25 minuta emitirao na ABC-u zajedno sa reklamama
* I Want Pas za Božić, Charlie Brown (2003) sat emitirao na ABC-u, uključujući reklama

Nagrade
Charlie Brown Christmas osvojio Emmy i Peabody nagrada i sada smatra bezvremenskoj odmor klasik i godišnji odmor tradiciju milijuni gledatelja diljem svijeta.

0 comments: