Izrada božićnih ukrasa i Naklonost

Posted by Jiky at 10:40 PM

Saturday, January 2, 2010

Having puno od slobodnog vremena ovaj vikend? Donesite neke ekskluzivne ideje u boju svoje Božićne dekoracije. Božićni ukrasi i favorizira sastavni su dio prigodom i unaprijediti ljepotu ukras. Božić karnevali Vam nudi mnoštvo ideja za izradu božićnih ukrasa i favorizira.


# Šarene svijeće lijepo dizajniran i vlastitu kreativnost i omotan sa svilene vrpce izgleda fantastično i nazvao kao uzbudljiv Božić favorizira.

# Cardholders, kristalno favorizira, pahuljica čari, punjena snijeg nosi i Rudolph reindeers savršeno i pažljivo upakiran sa svilene vrpce i postavljeni u privlačenju kutije vraća osmijeh na lice svoje goste.

# Sladak i mekan bebi čarapa može koristiti kako bi snjegović.

# Popcorns, zavrsio bombona, brusnice i drvene kuglice se mogu koristiti da bi domaće vijencima. The vijence su sigurni kako bi se poboljšala ljepotu vašeg ukrasa.

# Anđeoski ukrasi daje nebeska dodir za Božić stabala. Možete koristiti slatko sladoled stožac kako bi nebeski anđeli. The obješen ukrasa na stablima ste sigurni da uhvatiti divljenje svojih gostiju.

# Istrijebite figure i predjela od starih Božić. Nanesite malo ljepila na njega i onda proširila iskre na njega. Ovo bi lijep komad Christmas ornament. Objesite ga na svoje božićno drvce.

# Lovely slatki lollypops se može pretvoriti u Mraz.

0 comments: