Nightmare Before Christmas Cakes

Posted by Jiky at 10:40 AM

Saturday, January 16, 2010

Nightmare Before Christmas Cake
Nightmare Before Christmas je glazbena animiranom filmu o stanovnici Halloween Town koji je preuzeo Božić. Režija: Henry Selick animator, film se temelji na crtežima i pjesmi Tim Burton. Predbožićna noćna mora je oko bundeve kralj, Jack Skellington, koji je sve dosadilo Halloween, Božić grad otkriva da je puna prekrasnih boja i blagdana.

Jack odlučuje da donese Božić grada do grada Halloween. Nightmare Before Christmas Cakes su specijalnost torta stavki koje se peku u obliku za Halloween likova prikazuje u Nightmare Before Christmas.

Dekoracije torte
Creepily cool likove kao Sally, dr. Finklestein, gradonačelnik Halloween Grad i trik-ili-liječenje trio, Lock, Šok, a bačve se mogu izrezati na pergament papira i koristiti kao noćna mora prije Božića Kolači ukras uz pomoć šablone . A Hogwarts kolač ili Jack-o-Lantern pogoni su jedinstveni noćna mora prije Božića torta stavke. Lažni icings kao neuredan Cobwebs, tarantulas, figurice kostura te sunce, mjesec i zvijezde da velika torta toppers noćna mora.
Zabava formula
Tri jednostavna koraka za noćna mora tortu i navečer fun Božić:

Ščepati neki jeziv Cupcakes ili Pauk Pops - ove poslastice slatko bi bilo Scary Movie noći spektakularno.

Spustiti svjetla ...

. ... i gledati jedan od tih klasika grozan. Neka panika fešta počinje!

Najbolje je peći kolače u sjajnu aluminijske tave jer te pomoći u pečenja kolača do natječaj i svjetlo smeđe kore. Uvijek peći kolače u prethodno zagrijanoj pećnici na najradije centar pećnice para. Umetni drvena čačkalica pravo kroz sredinu kolača. Ako to izađe čist ćete biti sigurni da je vrijeme da izvadite tortu iz pećnice. Jazz svoj kolač sa čokoladom curls, ruffles, marcipana i jestivo cvijeće.

0 comments: