Najbolji božićni filmovi

Posted by Jiky at 4:40 AM

Tuesday, January 5, 2010

Tune in ovaj Božić sa nekim od poznatih filmova godine, njihov zaplet-linije i suvremene popularnost da su oni uživaju. Božić karnevali je ovdje sve informacije na najbolji Božić Movies.

It's a Wonderful Life (1946), after all. Stewart, na svoj omiljeni ulogu, okreće iznenađujuće performanse kao građevni-i-kredit čovjeka Bailey, koji su htjeli protresti prah bijedan malo Bedford Falls iz njegove cipele i vidjeti svijet.

Kako je Grinch ukrao Božić (1966) je udar genija koristeći bivše Frankenstein monstruma Karloff kao pripovjedača i glas Grinch, pogotovo jer njegova prisutnost vokal daje ranoj crtani film savršen, jeziv kvalitete.

A Christmas Carol (1951) je mrcvarenje, dira u srce i vrlo britanska verzija đavo "izvorni" Sve o Evi. U noćna mora prije Božića je jezovit maštu Tim Burton, priča o mraku denizens of Halloween Town preuzeti Božić kao svoju osobne odmor. Welcome to Jean Shepard's hilarious djetinjstvo Memoari jedne poseban poklon kao nedostižan kao poželjno je: Crvene Ryder BB pištolj u A Christmas Story (1983).

Filmovi za odmor, božićne filmove, to je-jer tko može sjetiti ni jedan film centrirano okolo Hanukkah? - Sezonski su obredima kao pouzdani kao imela i komercijalizam. Get najboljih imena u vrhu filmova ove godine za Božić karnevali.

0 comments: