Božić Play i Skits

Posted by Jiky at 4:40 PM

Tuesday, January 12, 2010

Božić Plays i skits
Božić je velik vrijeme za veselje i vesela-making. Razne Božić igrati i skits su organizirane tijekom odmora vremena za potpunu zabavu i razonodu. Božićna igra i skits su kratke dramatičnih propovijed ilustracije života objave trenutke.

Božić Plays
Sve ove Božića igru i skits prikazati Božju ljubav i Božju prisutnost u životu vjernika, kao i graditi zdrave odnose i poticanje duhovnog rasta. S obzirom na nastavku je popis omiljenih božićnih Igra i Skits. Baciti pogled na oglasi i vidjeti ako je teatar u blizini možda se stavljanjem jedna na.

# Božić Madrigal Dinner Theatre

Dvanaest pjevača haljina u 16. stoljeću, engleskom kostimi i vjesnik u Božić sezonu skladan koncert tradicionalnih, Acappella pjesama. Trupa na "King's igrača" ući u sud i predstaviti tradicionalna igra koja datira iz vremena srednjovjekovne i renesansne europske književnosti. Gosti su: sjedi svečano ukrašenim stolovima spremni za uživanje božićnu večeru sa svim dodaci: The pijanka je svinja 'glava i Figgie puding. The King's Šaljivčina služi kao "ceremonijal majstor" za navečer, jer je oduševljava publiku zdravice, viceva, i strip rezerve.

Najbolji božićni Plays

# Iskren Božić

Ovo je full-length Božić Play koji slavi "Bog s nama", stvaranjem navečer u kazalište, čiji je domaćin drama ministarstvo. Vitalno kazalište dosezati program služi kao magnet za privlačenje zajednicu u crkvu kampusa, gdje će se vratiti da čuju Radosne vijesti Isusa Krista.



# The Butterfingers Angel

The Butterfingers Angel, Marija i Josip, Heroda Orah & the Slaughter 12 Hit Carols u stablo kruške je puni naslov ove igrati po William Gibson. U toj priči, Marija ne planira roditi. The Butterfingers Angel je da joj uvjeriti. Tu je smijeh i zabava tijekom show, ona završava na introspektivni umu da sumira Božić.

0 comments: