1954 Irving Berlin White Christmas Movie

Posted by Jiky at 4:40 AM

Thursday, January 7, 2010

1954 Irving Berlin White Christmas film pada u popis jedinstvenih klasične božićne filmove. Michael Curtiz režirao Bing Crosby i Danny Kaye starrer film The White Christmas. Uživajte u sjećanje na prošlosti proslave blagdana Božića gledati božićni klasici ovaj Božić.

Zaplet filma bavi se o dva vojske muškaraca Bob Wallace i Phil Davis. Nakon isključenja iz vojske i od njih dolaze zajedno postati top pjesme i plesa čin.

Davis igra ulogu i uvodi provodadžija Wallace na dvije prekrasne sestre koje ko-uzgred imaju i pjesme i plesa čin. Kad Betty i Judy odlazi u Vermont podnijeti da daju svoj nastup u božićni show, Wallace i Davis ih prati i utvrđuje njihov bivši vojni zapovjednik, general Waverly kao vlasnik doma u Vermont. Niz romantičnih incidenata iskrsnuti dok su izvođači probati njihov najbolji pomoći zapovjednika. Film je fantastičan neki i zasigurno će ispuniti vaše božićno doba dana zabave i užitka. U filmu rezultati odličan glazbeni sastav pri oživljavanju tvoje srce.

Irving Berlin 1954 White Christmas film mora imati mjesto u vašem Božić film liste. Uživajte u lijepim danima božićne proslave promatranje klasika s članovima obitelji u opuštenom okruženju. Kako bi se prikupiti dodatne informacije o 1954 Irving Berlin White Christmas film prijaviti na našim stranicama Božić karnevali.

0 comments: