Božić Ideje

Posted by Jiky at 10:40 AM

Monday, January 18, 2010

Božić je oko nas i dalje postoji toliko stvari slijeva to biti učinjeno.

Pa, ne paničarite. Božić je vrijeme za uživanje i basking u veselje svog duha. Let us zajedno upustiti u ovu uzbudljivu i srce zagrijavanje festivala zove Božić.

Ovdje su neke jednostavne i korisne Božić Ideje koje bi sigurno donijeti osmijeh na lice ..

Što je potrebno samo za Božić te ideje je malo strpljenja, neke manje svakodnevne uporabe, pribor i puno zabave.Sve ideje su vrlo lako provesti, a sigurno će učiniti Vaš odmor sezonu života dugo lijepa sjećanja.
Božić Bow Dekoracije
Jedan od najjednostavnijih ali i elegantan Božić ideja je dodati trake za vaše balon dekoracije. Oni daju svečani izgled i dobro smiješati kad usklađeni sa svojim Božić dekoracije shemu. Možete ih dodati na svoj stolac ledja, svijećnjaci, vijenaca, vijencima, košara ručke, draperija tie-ledja, stepenice ograde, i kvake.
Božić Tableware
Uzmu one svečani traže posuđem i priborom. Čak možete započeti skup odmor jela s tanjura da koordiniraju sa svojim svakodnevnim jelima. Možete dodati svojoj kolekciji godišnje. Organizirati različita jela oko stola i dobiti puno komentara sjećanja i ponovo zapaliti. Ovaj Božić je ideja cjeloživotnog kupnja i ne bi ići otpada na kraju blagdana.

Christmas Candle Delight
Rasporedi puno božićnih mirisne svijeće u blagavaonu i večerati od svijeće. Učinak ne samo da neće uminuti vaša osjetila, nego će također dodati posebnu draž i najjednostavnijem of večere.

Također možete organizirati stup svijeće u vašoj kupaonici, na sudoper ili oko kade. Uzmite vrijeme za namakanje i uživajte! Ako imate malu djecu u vaš dom, morate biti vrlo oprezni sa svijećama oko kuće. Uvijek su odrasla osoba u sobi. Ovaj Božić Ideja sigurno će vas predahnuti i uživati u čuda Božića na zemlji.

Christmas Wreath

Dodajte Božić Boja
Oživite svoje kuće sa uprskati Božića boje. Ogrnuti vijencima, bilo stvarne ili umjetno, na ograde, preko ogledala, na vrhu armoires, a duž plašta.

Ovo ne samo da djeluje poput prekrasan Božićni ideje, ali i prostire uz božićni duh.



Darovi prirode
Koristite preostatak zelje iz svog jelka da nekoliko brzih rješenja u jednostavnim zdjele. Place jednostavan božićni aranžman u ormar, u kadu sudoper, na kuhinjski prozor, a na povremene stolovima. Također možete dodati hrpe borove konusom s ornamentima i nakloni u zdjeli ili košaru. Sve ove vrste jedinstvene božićne ideja ne samo da ćete učiniti vaš dom ispuniti Božić zabavno, ali će isto tako omogućiti da se osjećate zadovoljstvo koje uređenje okoline.

0 comments: