Jimmy Stewart Christmas Movie

Posted by Jiky at 10:40 PM

Friday, January 8, 2010

Najbolji put da biste dobili u raspoloženje za odmor je od strane gledajući Jimmy Stewart Film Božić sa svojom obitelji i prijateljima.Jimmy Stewart ne treba uvod. On je bio svjetski poznata filmska zvijezda koja je ikada popularan film, It's A Wonderful Life stvorio velike valove u Hollywoodu.

Ako ste obličje za pravu vrstu filma koja će stvoriti dobro raspoloženje za Božić za podmirenje najbolje, osjeća dobro film je Hollywood ikad proizveden je starrer Jimmy Stewart It's A Wonderful Life. Jimmy Stewart ili James Maitland Stewart je imao talenat za glumu pravo iz djetinjstva dana i on je vrlo volio obavljanja magija trikove. Jimmy je sudjelovao u studentske predstave dok je bio student na Sveučilištu Princeton. Njegova karijera je uzletio nakon što je on otišao u New York i sletio s nekoliko uloga na Broadwayu. Njegov prvi veliki prijelom došao kada je potpisan ugovor s MGM-a i krenuo u Hollywood. Onda nije bilo gleda leđa. Tijekom Drugog svjetskog rata, pridružio se američki vojni i dobio nekoliko medalja uključujući i cijenjeni Letenje križ i uskrsnuo u čin pukovnika. On je nastavio glumu i uskoro pridobio srca milijuna. Neki od njegovih najboljih filmova su "Destry Rides Again" (1939), "The Cheyenne Social Club '(1970), dok je" Mr. Smith Goes to Washington "," The Philadelphia Story "," It's a Wonderful Life "," Harvey " ga je osvojio nominacije za Oscara i najbolji glumac nagrada.

Ali najbolji film Božić Jimmy Stewart je uvjerljivo, It's A Wonderful Život, koji se bavi čovjek po imenu George Bailey, koji žrtvuje svoje velike snove za poboljšanje svog rodnog grada, Bedford Falls ali preko nijedan mana od njegov posjedovati, on misplaces jedan $ 8.000 kredit i uz spletke od zla milijunaš, gospodin Potter vreba iza njemu, on pokušava počiniti samoubojstvo, ali je na prijelazu događaja prisiliti ga da spasi život svog Clarence anđela čuvara, koji se dobiva krila za što su uspješni u uvjerljiva Bailey da je njegov život bio je plodan jedan, kao što je Bailey pokazuje ono što bi se dogodilo ako on nije bio rođen u sve.

0 comments: