A Christmas Carol Play

Posted by Jiky at 10:40 PM

Sunday, January 10, 2010

A Christmas Carol Play
A Christmas Carol Igra je bazirana na Charles Dickens popularan roman Christmas Carol. A Christmas Carol Igra se može igrati idealan Božić postavio tijekom odmora vrijeme.

A Christmas Carol Play

* Dickensovskom humor spojila sa prekrasnim karakterizacija donosi iz božićnog veselja i veseli se u savršen način.


* Različiti direktori su se prilagodili poznatih romana đavo na svoj način i isklesana čarobni komada plays out of it.Predstavu Božićna priča je o škrt starac, Ebenezer Scrooge, koja vjeruje da je Božić je samo izgovor da se ljudi nedostajati posao.


* Kupnja darova za Božić je beskorisno prema njemu. Ona ima sedam glavnih likova, uključujući tri duhovi koji posjećuju Scrooge noću prije Božića. Tri duhovi Scrooge pokazati svoju pogrešku u vrednovanje novac preko ljudi. Scrooge ostvaruje svoje krivnje i obećanja da promijeni svoje načine.


* On želi piše "Sretan Božić" svima na kraju igre.


* Set u potpunosti sablasnog ambijent, ovaj igra opisuje transformaciju da je njegov glavni lik prolazi i tako, širenje poruke da je Božić sve o širiti ljubav i mir sve oko sebe.



* Patrick Stewart dobio Olivier nagradu za "najbolji Entertainment" nakon što je igra bila je postavljena u Old Vic Theatre u Londonu.


* Njegova briljantna solistički nastup također donijela mu Drama Desk Award. A Christmas Carol Play je svih vremena hit i to je veliko zadovoljstvo gledati ga tijekom svečane božićne dane.

0 comments: