Četiri Božići Movie Preview

Posted by Jiky at 4:40 PM

Sunday, January 3, 2010

Kako smo čekati za božićne blagdane, Hollywood tuševi na nas skala Božića filmova. Od Santa to Grinch, sretni od obitelji da opaki stepmothers, svi mi to vidimo u ovim Božića pomake.

Ovogodišnja sezona odmora također će imati puno u spremištu za ljubitelje filma. Let's zaviriti u božićni film koji je čineći veliku buku ovo doba godine ...

Četiri Božići priču Jeste li čuli za razvod i Božić zajedno? Dok to daje (nadamo se!) neka mir odvajanja par, pitanje razvod ima svoje nuspojave. Razvod donosi cijelu novu dilemu djeci porodice - Koga posjetiti za Božić?

Da li stvarno morati posjetiti svoje roditelje na Božić? - Je pitanje. Trust nas, ako ne posjetite, ti si osuđen za cijeli život. Reese Witherspoon i Vince Vaughn, očito, sasvim svjestan posljedica, i tu dolazi do ludilo, pozdravi i zadovoljiti njihove roditelje na sam dan Božića.

Pitate se što mi govorimo o? 'Četiri Božići,' New Line Cinema, i durbin Zabava filma, prikazuje samo stvar mnogi od nas imaju lica na Božić. 'Četiri Božići' govori o poznatom bol koja Kate (Reese) i Brad (Vince) prolaziti dok pokušavate posjetiti svaku od svojih četiri roditelja - svi ponovno oženio i razveo. Božićni postaje katastrofa za njih pokušava upravljati posjećivanje četiri različita domaćinstva.

To je još uvijek nepoznato koliko katastrofa božićnu zavrtač vanjska strana da bude. Dok su praznici sve o uznemirujuće i zabave, siromašni Kate i Brad se muči pokušavajući držati njihov roditelji sretni. Samo ako su dvije obitelji u posjet - ahh, bol.

Cast četiri Božići Movie To je pričekati i bdjeti za ovu romantičnu komediju trebao biti objavljen u studenom. Osim Vince Vaughn i Reese Witherspoon, ekipi filma Robert Duvall također uključuje, Sissy Spacek, Dwight Yoakam, i Mary Steenburgen.

0 comments: