Voćni kolač Recepti

Posted by Jiky at 10:40 PM

Friday, January 15, 2010

Božić Voće Kolači su najljepši i divan tradicionalni građa Božića. Božić Voće Kolači i šaren voćnih okusa su zaista ukusni i ukusan. Različiti Božićni voćni kolač Recepte dani su u nastavku za lako i brzo domaće pripreme.

Cook dobar božićni voćni kolači s tim Božićni voćni kolač Recepte i uživati u sezoni.

Marelica voćni kolač - Ovo je prekrasan Božićni voćni kolač. Zagrijte pećnicu na 275 stupnjeva, F. Grease dva 9 inča cijev tava. U lonac za pirjanje kuhati kajsije u vodu dok su sentimentalan. Njih Pritisnite kroz rešeto i neka se ohladi. Miksati maslac i šećer zajedno u zdjelu. Dodaj tukli žumanjka marelice i miješati temeljito. Kombinirajte grožđice, kandirano trešnje, te kandirano ananasa i mješoviti sušeno voće u zdjelu premazana jednu šolju brašna. Dodaj ovu brašno smjesu naizmjence na maslac smjesa sa marelica sok. Blend ovo tijesto na mješoviti plodove. Dodajte sjeckani pecans ili orasima i preklopivi u snijeg od bjelanjka. Pecite na 275 stupnjeva F za 2 sata. Garnirati kolača s kandiranim ananas i trešnje.

Božićni voćni kolač - Potopiti višnje, mango, brusnice, struja, i limun in 1 / 4 šalice ruma za najmanje 24 sata. Cover čvrsto, i pohraniti na sobnoj temperaturi. Prethodno zagrijati pećnicu na 325 stupnjeva, F. Vrhnjem 6x3 inča okrugli tava, a sukladno pergament papir. U veliku zdjelu, vrhnje zajedno maslac i smeđi šećer dok pahuljast. Beat u jaje. Umutiti zajedno brašno, soda za pečenje, sol i cimet, maslac i miješati se u šećer u tri skupine, naizmjenično s melase i mlijeka. Umiješajte natopljene voća i sjeckani orasima. Pecite u zagrijanoj pećnici 40 do 45 minuta. Cool in pan za 10 minuta, a zatim posuti sa 2 žlice ruma.

Božićni vijenac Kolači - Ove Božićni voćni kolač recepti su stvarno lako. Prethodno zagrijati pećnicu na 300 stupnjeva F (C 150 stupnjeva.) Crta cijev tavi sa 2 slojevima smeđi papir, i masnoću dobro. U veliku zdjelu umutiti zajedno brašno, prašak, sol i. Mix u grožđice, datulje, trešnje, ananas, orasima i kokosa. Miješajte dok je obložena sve voće. U drugom veliku zdjelu, krem maslaca ili margarina sa bijelim šećerom. Dodajte limun kora, sok od limuna i jaja, dobro izmiješati. Umiješajte u mješavinu voća. Spread tijesto u spreman tava. Peći za 2 sata. Hladno.

0 comments: