Christmas Cake Ideje za uređenje

Posted by Jiky at 10:40 PM

Saturday, January 16, 2010

Pečenje kolača za Božić se uobičajeno u svakoj kršćanskoj obitelji. Božić Biskvit uređenje ideje su raznolik i bogat. Božić Biskvit uređenje ideje izvedem kreativne vještine svojih odluka.

Podijelite sljedeći Božić torta ukrašavanja ideja peći sladak božićne kolače nakićeni istančanog ukrasima. Svježe cvijeće jestivo napraviti sjajan i lagan kolač Božićni ukrasi. Pila na svježe cvijeće, kao što su slatki ljubičica, lavanda, orlovi nokti, latice ruža i calendulas na klizne božićne kolače. Za dodavanje sparkly prekrasan sjaj za kolače prah cvjetova sa super fine šećer.

Svježe voće također može biti korišten to začiniti božićnih kolača. Kivija, grožđa, naranče i jagode mogu se organizirati na vrhu kolača i ostakljena sa sjajnim sirup. Svježe narezane smokve s dollops of šlagom čine slatka kao ukusan uljepšavanje.

Čipka papir doilies postavljen preko kolača pred brisanje prašine čini divno čipkast uzoraka. Lovely designs poput zvijezde, točkicama, cvijećem, karo, vinova loza, a valovi se može izrezati od pergament papira i može se koristiti za palube do kolača. Odličan način za prašinu kolač je korištenje slikati of zrači linija i oba slastičari "šećer i kakao u prahu.

Čokolada curls, ruffles, nazubljene ploče i ostavlja se još jedan jednostavan način da jazz se kolač. Čokolada curls se može s biljnim ljuštilac jednostavno brijanje off komada čokolada blok Marcipan oblikovane u razne oblike čini vrlo atraktivnim garnishes. Marcipan može biti u obliku životinje, voće, povrće, cvijeće, i bilo nestvaran brojne oblike.

0 comments: