Jamajčanski Christmas Cakes

Posted by Jiky at 10:40 PM

Sunday, January 17, 2010

Božićne sezone u Jamajka je najviše svečani doba godine, puna zabave, muziku, posebno tretira, i sretan okupljanja obitelji i prijatelja. Različitih Jamajke Božić Kolači crveno vino i rum Fruitcake je tradicionalna i jeo u većini domova.

Plodovi kao grožđice, suhe šljive i struja u tortu su namočen u crnom vinu i bijeli rum nekoliko mjeseci prije Božića.To omogućava dovoljno vremena za to to sazreti za Božić sezonu.

S obzirom na nastavku je popis popularnih božićnih Jamajke Kolači zajedno sa svojim receptima:

Crveno vino i Rum voćni kolač - Ove Jamajke Božićni kolači su izrađene od mješovitih voća, grožđica, rum, šećerni sirup, vanilije i vino. Krem maslac i šećer u zdjelicu. Beat temeljito jaja i dodati Krem maslac i šećer. Dodati 1-cup brašno, prašak i sol. Umiješajte voća, rum, vino i melasa dok ne dobijete glatko tijesto. Pecite 350 stupnjeva.

Rich Ginger Carrot Cake - Zagrijte pećnicu na 350 stepeni. Mast i brašno okrugli kolač pans s Baker's Joy. Izmiješati zajedno brašno, šećer i začini u veliku zdjelu. Dodaj lagano tukli jaja i ulje i ribane mrkve. Ulijte tijesto ravnomjerno u dva pripremljen kolač pans. Pecite u zagrijanoj pećnici. Dopusti kolač da se ohladi, a zatim izvadite iz tava i mraz s krem sirom glazura.

Jamajke Rum Torta - Made Rum iz Jamajke, kakao maslac i ovo je sladak božićni kolač. Uzorku od ruma za kvalitetu. Provjerite ponovo kako bi bili sigurni da je u redu. S električni mikser, tući maslac i sode u velikoj pahuljast zdjelu. Dodati 2 velika jaja, 2 šalice soka od voća i tukli do `visoka. Sljedeća dodati sol, kakao i sok od limuna i rum opet uzorak. Boru nasjeckani maslac i zategnuta muda. Sipajte miješati u tavi i toplina peći.

0 comments: