Božićna igra za djecu

Posted by Jiky at 4:40 AM

Wednesday, January 13, 2010

Božićna igra za djecu
Božić je uzbudljivo vrijeme za djecu. Oni uživaju dugo zimski odmor u školi u vrijeme Božića. Stoga oni provesti odmor vrijeme gledajući razne božićne predstave održane u njihovu susjedstvu.

Božićna igra za djecu dati jasne ideje o raznim Božić legende opisan u Bibliji.
Božić Plays
S obzirom na nastavku je popis glavnih Božića igra za djecu

Jeste li vidjeli Božić - Ovaj Božić igra je usmjeren na dječaku u potrazi za Božić. Bio lica poteškoća u pronalaženju svatko tko mu može reći gdje ga pronaći. Ovaj komad je napisan da se izvode mladi ljudi. Jamie tinejdžer je glavni lik. Mala djeca ravnati i pružiti tablo za jaslice koje se objavljuje na pozornici na kraju predstave. Ova akcija se odvija ispred pozornice uz jaslice postaviti iza zavjese do kraja. Djeca koja čine jaslice pjevati vanjska strana pjesama.

Manger Mania
- Ovo je priča o Božića rekao je u jedinstveni modni kroz perspektivu svakog od komada na rođenje. U ovom glazbenom, životinje koje su raseljene rođenja Krista su predstavljena. U "cool istočnom dečki" nadmudriti određeni član prljav Herod. It's Christmas stranke kao da nikada nije vidio prije.

Božić Priče za djecu
Papa Martin's Christmas - Ova lijepa igra je bazirana na Tolstoja je klasična priča o postolar koji sanja da je Isus ide u posjet mu je sljedeći dan. Je troši dnevno gledajući te čeka usred nekoliko prekida od osoba koje trebaju njegovu pomoć. Na kraju dana on se osjeća tužno da Isus nije došao u posjet, ali čuje mu Gospodin reći: "Što si učinio za druge, ti si za mene."

0 comments: