Christmas Vacation Movie

Posted by Jiky at 4:40 PM

Tuesday, January 5, 2010

Jeremija S. Chechik bio je direktor National Lampoon's "Christmas Vacation" film (1.989.) Popularna božićni film je uvijek pruža veliku zabavu za ljubitelje filma. Zanimljivo priča se postroje i savršeno smjera čini još dugo popularan nakon prvog izdanja.

Glume filma uključuje imena Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Juliette Lewis, John Rndolph i drugima.Radnja filma bavi pričom of Chicago temelji Clark Wilhelm Griswold Jr. i njegovu obitelj. Griswold's nalaze se u filmu zauzet pripremama za dolazak festival. The osobina obitelji bavi činjenicom da stvari nikad ne idu glatko za Clark i njegovu obitelj. Neželjeni gosti čak i pogoršala njihov nastavak loša sreća. Clark je opsjednut o svim savršenstva, ali sve prođe u redu sa pojavom vrijeme. Clark nestrpljivo čeka primiti božićnicu koja će se koristiti da se razvije bazen u dvorištu. Loša vijest stiže kad njegov šef nije pokazao namjeru da plati bonus. Clark je poludio na to, ali je vrijeme kada je Eddie, njegova žena odlučuje savršen poklon za Božić Clark. Stvari idu na ovaj način uz uspone i padove do konačne climax. Da čuju drugoj polovini bi biti ugodan doživljaj gledati ga gore.

"Christmas Vacation''film je sigurno uljepšati vaš božićnih blagdana. Provjerite vrijeme gledati film zajedno sa svojim članovima obitelji. Kako bi prikupiti više informacija o "Christmas Vacation''film posjetite naše stranice Božić karnevali.

0 comments: