Božić Crkva Plays

Posted by Jiky at 4:40 PM

Monday, January 11, 2010

Božić Crkva Plays
Plays Christmas Crkve su razne božićne predstave pravilu obavljaju u crkvi kampusa u vrijeme Božića. Priče su uglavnom na temelju Luke, Psalam i Biblije.

Oni izvedem good moralne pouke u gledatelja. Ponekad je Crkva zborovi sudjelovati u Crkvi Plays Christmas.

Popis Božić Crkve Plays
Ove drame također su popraćena dobrim božićnih pjesama. S obzirom na nastavku je popis Božić Crkve Plays koji se općenito obavljaju tijekom svečane božićne dane:

# Glasove Living Rođenja Isusova

A big Jaslice organizirana je u ovoj igri. Aktera odjevene u tradicionalne nošnje biblijski da zauzmu svoje mjesto na pozornici Mariju i Josipa s jaslica i dijete uzeti centar pozornice. Anđela, pastira i ovce svibanj biti mjestimice ih okružuje. Po druženje anđeli, pastiri i ovce Zborske dijelovi postaju zanimljive.

I toplu Božić

# Ovo je full-length Božić Igra koja slavi "Bog s nama", stvaranjem navečer u kazalište, čiji je domaćin drama ministarstvo. A rezonantan kazalište dosezati program služi kao magnet za privlačenje zajednicu u crkvu kampusa, gdje će se vratiti da čuju Radosne vijesti Isusa Krista.

Poznati Božić Crkva Plays

Ovo je full-length Božić Igra koja slavi "S nama Bog", stvaranjem navečer u kazalište, čiji je domaćin drama ministarstvo. A rezonantan kazalište dosezati program služi kao magnet za privlačenje zajednicu u crkvu kampusa, gdje će se vratiti da čuju Radosne vijesti Isusa Krista.



# Song of Mary

Ova igra se temelji na vrlo pažljivo evanđelje priča. Ona dovodi u život osobnosti Marije i Josipa, i napetosti vremena, umjesto njih odlaze kao Božić kartice znakova.

# King je rođen

Ovo je nastavak "Dostojan je Jaganjac". Hugh i Justina zaljubili u "Dostojan je Jaganjac". U "King je rođen", oni su u braku i očekuju dijete oko Božića vrijeme. Priča je smještena u povijesnom kontekstu, Barun je buna u Engleskoj sredinom 1200-ih. Hugh i Justina su prisiljeni buha njihove kuće u isto vrijeme, kao što je ona poroda. Oni dobiti novu razumijevanje stanje Marije i Josipa, Marija rađa Isusa, i za Božju vjernicima odredba prema onima koji mu vjeruju.

0 comments: