Božić Voće Kolači

Posted by Jiky at 4:40 AM

Saturday, January 16, 2010

Fruitcake A je mješavina voća, oraha i pravedan tijesto dovoljno da ih držati zajedno. Božić Voće Kolači su najljepši i divan tradicionalna građa Božića. Božić Voće Kolači i šaren voćne okuse su zaista ukusni i ukusan. S obzirom na nastavku su različite vrste Voće Kolači Božić.

Stavite jedan pogled i dobiti s hipnotiziran raznolikost i kuhinje od ovih božićnih Voće Kolači.

Božićni voćni kolač - Ovaj recept uključuje sušeno voće, umjesto glowing, kandirano stvari i ima manju gustoću i kolač-kao što je od mnogih Fruitcake receptima. Ove božićne Voće Kolači su omiljeni praznik stavke.

Nema Pecite Holiday voćni kolač - To je Fruitcake koji ne zahtijeva pečenje. Mješoviti kandirano voće može se koristiti umjesto višanja i ananasa.

I prazne riječi Bourbon Torta - Ovo je ukusna torta pogodna za božićni dar daje. Prazne riječi, začini, pecans, grožđice, datumi i trešnje su natopljene u burbon divno u ovoj svečanoj Fruitcake.

Fruitcake Magic - Ova torta je čarobni spoj mljeveno meso, pecans a zaslađenog mlijeka kondenzirano i kandirano voće.

Japanski voćni kolač - A tri sloja kolač s neobičnom twist: samo središte sloj je začinjena i začinjena s bademima i grožđicama. Orange kokos punjenja i sedam minuta inje ispunite ovu tortu za zadivljujući prezentacije.

Mango i Mješovita voćni kolač - Ovo je brz i jednostavan kolač s voćem pomalo i tropi to čizma from sweet mango.

Kentucky Bourbon Torta - Ovo je voće kolač namočenu u viski. Ovaj kolač treba mjesec dana unaprijed. Neke gaza nije potrebna za davanje ovaj kolač folijom svoj zaštitni znak Bourbon.

0 comments: