Božićnih Cipele Movie

Posted by Jiky at 10:40 PM

Monday, January 4, 2010

Ovo je iz 2002 TV film directed by Andy Wolk. The drame je napisao Dona van Liere temelji se na romanu Wesley Bishop. Dvije odvojene priče mix. Mladi učitelj glazbe, Maggie Andrews, umire od srčane bolesti i njezina sina Nathan pokušava dobiti par božićnih cipele za nju prije nego ona umire.

U drugoj priči, odvjetnik Robert Layton i njegova supruga Kate su splavarenje, osim te stvari dolaze u glavu za vrijeme Božića, kada Kate preuzima na Maggie za školski zbor i odbija posao u Robert je firma. Kad Robert majka ističe, on počinje preispitivanju stvari i njegov i Nathan's staze križa na Badnjak kao Nathan pokušava podići novac za cipele i Robert pokušava svoju kćer poklon.

Mnogi od nas, kao što su Rob Lowe, uspjeti ostvariti ono što je bitno. Bog i obitelj uvijek biti naš prvi prioritet, što je više od bilo kojeg posjed. Ovaj film pokazuje kako svaki od nas može biti na krivom putu i kako iskustva i ljubavi Bog nas može voditi natrag na ono što je važno. Velika glumu i veliki casting čini film vrijedi gledati svaki Božić.

Uloge: Robert sastoji Layton, Kimberley Williamsa, Max Morrow, Maria del Mar, Hughes Thompson itd. Knjiga je u osnovi lirski napisao / la Eddie Carswell za pjesmu Božić Cipele, grafikona, gornji dio je grupe novu pjesmu. Božić karnevali The Christmas Cipele Film ima sve informacije.

0 comments: