Božić Plays Priče

Posted by Jiky at 4:40 PM

Wednesday, January 13, 2010

Božić Play Priče
Božić je velik vrijeme za veselje i vesela-making. Razne Božić igrati i skits su organizirane tijekom odmora vrijeme za potpunu zabavu i razonodu.
Popis Božić Play Priče


Organizira Božićni odigrati u roku od nekoliko dana prije Božića nije lak zadatak. Božićnih Play Priče moraju biti unaprijed pročitati od strane glumaca.

Pokazana niže su neke poznate božićne priče koje se mogu igrati izraditi dobar Božić igra.

Kralj je rođen od Cooper Heather

Ovo je nastavak "Dostojan je Jaganjac". Hugh i Justina zaljubili u "Dostojan je Jaganjac". U "Kralj je rođen", oni su u braku i očekuje dijete vremena oko Božića. Priča je smještena u povijesnom kontekstu, Barun je pobune u Engleskoj sredinom 1200-ih. Ranulph de Burgh vodstvo u pobuna čini život opasne za svoje nerođene unučadi i nasljednika. Otuda i Hugh Justina su prisiljeni buha svoj dom kao i Justina je poroda. Oni dobiti novu razumijevanje stanje Marije i Josipa, Marija rađa Isusa, i za Božju vjeran odredba prema onima koji mu vjeruju.



Joe and the Night Posjetitelj John McNeil

Ovo je božićni igra za one, koji ne vjeruju u Božić. Joe Davidson je self-made man. Rođen je u siromašnoj obitelji, uz naporan rad je stvorio ime za sebe kao i imovine developer. Ali nekretnina je sada u vlasništvu Grada Misije, koji se koristi kao zajednici drop-in centru. Sukoba dolazi u glavu kada je, na godišnjicu Mirjam smrti, Joe dobiva neobičnu noć posjetitelja.

A Christmas Carol by Charles Dickens

Predstava se oko škrt starac, Ebenezer Scrooge, koji vjeruje da je Božić je samo izgovor da se ljudi nedostajati posao. Kupnja darova na ovom uoči je otpad prema njemu. Tri duhovi pokazati Scrooge svoju pogrešku u vrednovanje novca preko ljudi. Shvaća svoje krivnje i kaže, "Sretan Božić" svima.

0 comments: