'A Christmas Story' Movie

Posted by Jiky at 10:40 PM

Sunday, January 3, 2010

une u ovoj Božić sa nekim od poznatih filmova, svoje zemljište-linije i suvremene popularnost da su oni uživaju.Božić karnevali nudi informacije o "A Christmas Story" zvukovi. Film, A Christmas Story, je napravljen 1983 by Bob Clark. Scenarij: Jean Shepherd se zasniva na romanu istog imena po sebi.

To je 1940 u gradu Hammond, Indiana. 9-year-old Ralph Parker želi službeni Red Ryder karabin-akcija 200-shot raspon modela BB puška s kompasom u dionicama za Božić. Uzimajući za rukovanje mlađi brat Randy i školski nasilnik, Ralphie ne zna kako će preživjeti dovoljno dugo da se u BB pištolj za Božić. Kada Ralph pita svoju majku za pištolj za Božić, kaže ona, "Ne ćete pucati oka van''.

Kad gospođa Shields, Ralph je učiteljica u osnovnoj školi Harding, dodjeljuje klasa napisati temu o tome što žele za Božić, Ralph ugleda zlatnu priliku da izrazi svoju želju da imaju Red Ryder BB pištolj. Ralph dobiva C + i gospođa Shields je napisala: "Vi ćete pucati vaše oči van" na temu. Ralph je sljedeći plan je pitati za Santa Claus Red Ryder BB pištolj, i Santa odgovara govoreći: "Vi ćete pucati iz vašeg oka, mali.'' Do tog vremena, Ralph je bilo dosta toga. Kad kus Farkus je nasilnik i njegov saveznik Grover Kopar pokupiti na Ralph dok je on na putu kući, Ralph pokuca Grover Kopar do zemlje, punches kus i funti glavu na snijeg nekoliko puta. Ralph misli da više nikada nećete dobiti BB pištolj za Božić sada. Ali netko svibanj imati planirano iznenađenje u Ralph.

Ljudi su nevjerojatno Clevelandu zadruga tijekom snimanja, darovanja antičke vozila iz svakog grada. Ovo je pomogao povećati autentičnost proizvodnje dizajna. Za sve detalje film, surfati Božić karnevali.

0 comments: