Božić glazbene izvedbe

Posted by Jiky at 10:40 PM

Monday, January 11, 2010

Božić Musical Performances
Božićnih glazbene izvedbe su vrlo popularni jer su u velikoj način dovesti u bit svečanosti vezanih uz godišnje doba. Djeca obično izvode te mjuzikle i oni čine sve što ugodnijim i zanimljiv za djecu.
Popis Božić glazbene izvedbe
Papa Panov

Panov Papa je Božić mjuzikla, koji pripovijeda priče o starim postolar.Pozadina od ovo čin drame je smještena u malom ruskom selu je u 19. stoljeću. Papa Panov je prikazan rad u svojim malim pohraniti sve sama. Međutim, uz tehniku flashback we come to znati taj postolar imao vrlo sretna obitelj u prošlosti, ali neblagovremeno gubitak obitelji ga je potpadaju u stalnoj žalosti.

* On se pretvara kako dođe u kontakt sa svećenikom, koji upućuje ga je čitati Bibliju. Sad smo opet vratiti u sadašnjost i naći Papa osjećaj prilično nisko opet, kad odluči da pročitate priču Kristova rođenja iz Biblije.


* On zaspe dok čita i sanja da je Krist mu obećava da posjeti ga sljedeći dan. Sljedećeg dana on pruža ruku pomoći za veliki broj ljudi u selu koji su u očaju i zabrinuto čeka Isusova dolaska, ali osjeća se tužno opet kao što je Isus nikada ne dolazi da ga posjeti


* Ali istina je da ga je posjetio Isus, jer se služeći i pomažući ljudima u nevolji, on je zapravo bio Krist.


* Ova igra je glazbena i refren igra važnu ulogu u igri. Ovaj Božić glazbene učinkovito će u djecu usaditi vrijednosti nesebičnost i potrebu da se pomogne ljudima u nevolji.


* To je najviše mučan način da služe Gospodinu. Znakovi Božić je još jedan Božić suvremeni mjuzikl, gdje se djeca koriste putokaze na Božićni ispričati priču o rođenju Spasitelja našega Isusa Krista. Ovaj mjuzikl je neki suvremeni božićne pjesme i nekih starih božićnih pjesama su također dobio originalan i moderan tretman.



* Djeca stvarno uživati sudjelovanje u Božić glazbene izvedbe, pa ih ohrabriti sve više i proživjeti svoje djetinjstvo dana sve više ponovno.


* Slavi ovaj svečani sezone s božićnim karnevali te listati kroz druge linkove na ovim stranicama saznajte više o Božićne igre za djecu. Nađi više Božić Glazbeni Plays od Božića karnevali

0 comments: