Kratki Božić Play

Posted by Jiky at 4:40 AM

Thursday, January 14, 2010

Youth Plays Christmas
Good Božić Plays zajedno sa zelenim pinecones, svjetlucav svjetla i odmor kolačiće poboljšavaju raspoloženje Jolly Božića.

Skraćeni Božić Plays su one koje se obavljaju u vrlo kratkom vremenu pedalj svibanj dvadeset do trideset minuta.S obzirom na nastavku je popis Kratak Božića Plays.
Kratki Plays Christmas
Baciti pogled na oglasi i vidjeti ako je u blizini kazališta te moć biti stavljajući jedan na:

Angels With Paper Wings

Ovaj kratki božićni igra dvadeset minuta odvija se tijekom probu za Božić svečana povorka. Stvari ne idu dobro. Dva izvođača postane gnjevan na pozornici menadžer. Ali Angel Gold i Silver Angel im pomaže da shvati da osobne probleme mogu nestati u radosti dijeljenja.

Poklon mudraca

O. Henry 's praznik ljubimac je recreated u ovoj dodirivanje kratkom Božić pozornici igrati od trideset minuta. Jim i Della se nedavno udala. Obje imaju živopisne podvale o svom predstojećem budućnosti. Ali onda dolaze teška vremena. Božić pristupa s malo novca pri ruci. Jim i Della svakom završiti prodaju svoje najvrednije posjede kako bi kupiti drugi božićni poklon. Ironično O. Henry završio je i smiješni a gorka kao i znakovi otkrivaju realniju svijet dominiraju njihove ljubavi.

Jason's Gift

Ovaj kratki božićni igrati od trideset minuta otvara s Betlehem gostionica trčanje Isaac i njegova supruga Sarah. Svratištu je ispunjeno putnika koji su došli dati porez kralja Heroda. Pomažući im da je njihov sin Jason, koji se uvijek brine za gosta. A dan dolazi kada se osjeća osjetljivih Jazon nešto posebno će se dogoditi. Čovjek dolazi sa suprugom, koji je o dati rođenja stiže u svoje gostionice. Kroz Jason inzistiranje, Izaka omogućava par ostati u štali gdje se čudo vodi do drugoga. Rođenje djeteta donosi Izaka i Jasona zajedno.

0 comments: