Božić Play Ideje

Posted by Jiky at 10:40 PM

Tuesday, January 12, 2010

Božić Play Ideje
Božić Plays se temelji na pričama Božića. Stavljanje iste reproducira iz godine u godinu svibanj izraditi im mokraća i dosadan. Oni svibanj skini Božić razveseliti i toplinu donose tijekom odmora vrijeme.

Popis Božić Play Ideje

* Da bi pomoć sa ovaj problem ima dogoditi nekoliko božićnih Play ideje koje se mogu prošla za proizvodnju zanimljive božićne predstave i zdrav oduševljenje publike.


* Sa ovih nekoliko božićnih igrati ideja pokušati staviti gore Božić igrati da vaš zbor će se pamtiti dugo vremena da dođu.

Lako igrati se obući sa manje izvođača je reenactment rođenja Isusa. Dok je pripovjedač moli druga djeca mogu proći kroz pokrete. Na ovaj način oni dont 'morati napamet bilo koje linije.


* Predstava se može mellowed s božićnim hvalospjevima. Na primjer, kada tri kralja donose svoje darove Isusu, zajednicu mogu pjevati: "We Three Kings". Ima oko pet ili šest himni koja će stati na lijepo tijekom ove igre. Cijela proizvodnja bi trebala trajati oko 30 minuta te je vrlo lako skinuti.


* Pokušajte miješati svjetlo srca osjećamo, s nekim viceva i humora. Isto tako pokušati predati ozbiljan ponijeti doma poruke. Čitav servis bi trebala trajati oko 50 minuta, uključujući i himne i pjesme.


* Make dobra proba prije posljednje igre. Korištenje par udaljene mikrofona za jasan zvuk.


* Digitalni projektor i projekt krajolik i slike na drvene okvire će unaprijediti kvaliteta igra.


* Druga ideja bi bila da su glazbenici došli su u crkvu, imaju pripovjedač ispričati priču o Božić i nakon svakog čitanja nekog dijela, imaju glazbenici igrati raznih božićnih himni.


* Dok se oni igraju, možete imati neke djece djeluju određene dijelove koji se odnose na glazbu koja se igra.

0 comments: