Christmas Cake Decorations

Posted by Jiky at 10:40 AM

Friday, January 15, 2010

Pečenje kolača za Božić se uobičajeno u svakoj kršćanskoj obitelji. Christmas Cake Decorations su raznolik i bogat. Christmas Cake Decorations izvedem kreativne vještine svojih odluka.

Podijelite sljedeće torta dekoracija savjete i ideje kako ispeći sladak božićne kolače nakićeni istančanog ukrasima. Svježe jestivo cvijeće napraviti sjajan i lako božićni kolač ukrasa. Pila na svježe cvijeće, kao što su slatki ljubičica, lavanda, orlovi nokti, latice ruža i calendulas na klizne božićne kolače. Za dodavanje prekrasan sparkly sjaj za kolače prašine cvjetova sa super fine šećer.

Svježe voće također može koristiti da bi začinio božićnih kolača. Kivi, grožđa, naranče i jagode mogu biti raspoređeni na vrhu kolača i ostakljena sa sjajnim sirup. Svježe narezane smokve s dollops na šlagom čine slatka kao ukusan uljepšavanje.

Čipka papir doilies postavljen preko kolača pred brisanje prašine čini prekrasna čipka uzoraka. Lovely dizajne poput zvijezde, točkicama, cvijeće, dijamanti, vinova loza, a valovi se može izrezati od pergament papira i može se koristiti za palube do kolača. Odličan način za prašinu kolač je korištenje matrica od zracenja linija i oba slastičari "šećer i kakao u prahu.

Čokolada kovrče, ruffles, nazubljene ploče i ostavlja se još jedan jednostavan način da jazz se kolač. Čokolada kovrče može biti je napravio sa povrća striptizeta jednostavno brijanje od komada čokolade blok Marcipan oblikovane u razne oblike čini vrlo atraktivnim garnishes. Marcipan može biti u obliku u životinje, voće, povrće, cvijeće, i bilo brojnim nestvaran oblika.

0 comments: