A Christmas Carol Film

Posted by Jiky at 10:40 AM

Tuesday, January 5, 2010

Tune in ovaj Božić s nekim od poznatih filmova, njihov zaplet-linije i suvremene popularnost da su oni uživaju.Božić karnevali nudi informacije o A Christmas Carol zvukovi. 1951 Film je režirao Jimmy Murakami T s scenariju Piet pjevušenje.

Kao što je poznato, ona se temelji na romanu Charles Dickens.

Na Badnjak u Engleskoj 1840, škrt Ebenezer Scrooge je posjetio duh njegov bivši poslovni partner, Jacob Marley, koji upozorava ga da promijeni svoje putove ili biti osuđen na vječno prokletstvo.

Božićni duhovi prošlosti, sadašnje i buduće pokazati mu pogrešku Scrooge's načina i pokazati ljudima koji su u mogućnosti to držati Božić u njihovim srcima 365 dana u godini. Ona je jednostavno najbolja adaptacija Dickens classic koji se mogu pripisati nekoliko razloga. Scrooge nastup nadilazi svaki opis veličine. Hurst's smjer podsjeća na ideal emocije na sve prave trenutke. Ostatak glumačke ekipe ostaju vjerni Dickens 'karakterizacije.

1984 verzija je sniman u Shrewsbury s Georgeom C Scottom u vodstvo. On je toliko odličan u portret Scrooge koje ste skloni zaboraviti o bilo tko drugi u film - postoji David Warner kao Bob Cratchit, Edward Woodward kao vedra Ghost of Christmas Present, i Roger Rees kao nećak Fred, ali oni su zasjenili (inače zajamčen). Onaj lik koji se ne da ostanu u memoriji je Jacob Marley (vrlo creepy nastup Frank Finlay).

To je savršen film za gledati tijekom blagdana. Natpisna stoji na 10. Mnogi od nas imaju omiljeni Božić film koji smo radije su sa nama. The suvenirnica ovog filma će vam omogućiti da se podsjetiti specijalitet prilikom posebno s božićnim karnevali.

0 comments: