Božić Plays

Posted by Jiky at 4:40 PM

Sunday, January 10, 2010

Božić Plays
Božić je velik vrijeme za veselje i vesela-making. Razne Božićne predstave organiziraju se tijekom odmora vrijeme za potpunu zabavu i razonodu.
Omiljeni Plays Christmas
S obzirom na nastavku je popis omiljenih božićnih Plays. Stavite pogled na oglasi i vidjeti ako je u blizini kazališta te moć biti stavljajući jedan na.

* Broadway Christmas Carol

Ovoga Božića igra se održava u Round House Theater u Silver Spring, dr.med svake godine. U ovoj verziji, A Christmas Carol je pjevao po tri aktera koristeći parodija na Broadwayu Show Tunes.

* Santa-MGM Hat

Ovo je igra Božić marioneta koja donosi se duh Božića predivno. Devet marionete ruku čine cast. Nestašan conspires patuljak s malom dječaku da ukrade Santa's magijski kapu. Tko nosi šešir zadužen je za Božić. The Snow Fairy otkriva njihov zli plan i pretvara ih u snijeg.

Amazing Plays Christmas
* U Butterfingers Angel

The Angel Butterfingers, Marija i Josip, Heroda Orah & the Slaughter 12 Hit Carols u kruška je puni naziv ove igrati po William Gibson. U toj priči, Marija ne planira roditi. The Butterfingers Angel je da joj uvjeriti. Tu je smijeh i zabava tijekom show, ona završava introspektivni na umu da sažima Božić.

* The Long Christmas Dinner

Jedan akt Thorton Wilder, ovaj 30-minutni igrati pokriva 90 godina i predstavlja 90 Božić večere u Bayard obitelji. Razvoj sela, promjene u običaje i manire, rast Bayard obitelji, a njihova akumulacija imovine sumirati živo širok aspekt američki život. Ovo je nevjerojatna igra božićni komad.

0 comments: