Christmas Wedding Cake Toppers

Posted by Jiky at 10:40 AM

Sunday, January 17, 2010

Božić svadbena torta toppers su dostupni u široku lepezu dizajna, boja i stilova kojima parovi mogu odabrati što oni misle da će najbolje oslikati njihov brak. Božić svadbena torta toppers nisu samo obična embellishments u kolač, ali više od amblema, ona koja najbolje predstavlja ljubav da teče u srca para na Badnjak.

S obzirom na nastavku je popis božićnih Vjenčana torta Toppers koji može biti pp od GO preko napraviti klasičan torta ukras ovoga Božića.

Božić Cardinals Vjenčana torta vrh
Ovi su fin Božić svadbena torta toppers se sastoji od muškog i ženskog kardinalan Božić gnijezdo usred borove grane; zelenika lišće s bobicama i ruže. Tu je tila zaokrenuti baze.

Pahuljice Kralj i kraljica Vjenčana torta vrh
Svaka pahuljica koja pada na Zemlju je jedinstven, jer je svaki par. Čiste, svijetle, pjenušava bijele i romantične, netaknute snijeg je čarolija koja simbolizira ljubavi, čistoće i ljepote utjelovljenog. Čista bijela pahuljica King & Queen stoji u bijelom zimski vrt s ledom and sparkles Calla ljiljane. The Bride & Groom su elegantni Beverly Clark "Silueta" figurica.

Pingvin Vjenčana torta vrh

A slatko pingvin ljubavnik par Cuddles prelijeva u polju snijeg sa bijelim cvijećem i sjajna "led" kristale ih okružuje. Svjetlucavo prelijeva duginim prašine dovrši design.

PPolar Bear Vjenčana torta vrh

Polarni medvjedi su pacijenta, ali odlučnim, a izdržljivost je ključna crta ove prekrasne i snažno stvorenje. Prekrasna polarni medvjedi par Cuddles u snijegu sa sjajnim bijelim cvijećem po njihovoj strani.

Christmas Ornament Vjenčanje

Ova torta vrh portretira lijep pozdrav porculan nekoliko međusobno pod božićno drvo. Baza je izrađena od plastike i čipke.

0 comments: