Božić Musical Plays

Posted by Jiky at 4:40 AM

Tuesday, January 12, 2010

Božić Musical Plays
Božić Glazbena Plays su Božić Plays praćen s velikom glazbu. Muzički instrumenti kao što su gitara, klavir ili sintisajzer doda dodatni šarm božićne predstave.

Popis Božić Play Ideje
Suvremena Božićne pjesme i Božić Carols su uključene u svako djelo od Božića Musical Plays. S obzirom na nastavku je popis poznatih Božić Musical Plays:

Dio božićne

To je božićni glazbeni igra za djecu. Predstava se sastoji od 4 tradicionalni božićnih pjesama i 4 originalne suvremene božićnih pjesama. Svaka pjesma uključuje snaps, stomps, claps, prijedlozi i znakovni jezik ili ritam instrumenata napisan u klavir bodova. A komad tkanine glavni oslonac u ovoj božićnoj mjuzikl. Josip oblozi oko Marije u tkaninu tako da ona može zadržati toplo. Najbolji dio Božić je Spasitelj, onaj tko ispunjava naš život sa ljubavi, radost i nadu.

Signs of Christmas

Ovo je predškolske Božić glazbene igre. A group of kids enunciates božićnih priča kroz Božić znakova. "Ne pozicija", "Mirna, Please", "Follow the Star" i "Help Wanted" točka na putu do jaslica u Betlehemu slavi obećani znak Spasitelja, tj. "beba zamotan u platno i leži u jaslama" Znakovi Božić obuhvaća suvremene božićne pjesme i pjesama, klavir rezultat s gitarom akorde.

To Provjera Twice

Ovo je zabavna ispunjen Božić Glazba igrati gdje će svatko u božićnih priča ima kontrolnu listu i oni svi Checking 'to dvaput. Marija i Josip korištenje ljepljive bilješke to držati trag od što paket za svoje putovanje u Betlehem, anđele da provjerite informacije na stvari koje su im potrebne za nadolazeći koncert i mudrace prikupiti posmatranja zvijezda opremu koja će ih dovesti sve do novorođenog spasitelja. To uključuje i suvremene glazbene Božić Božićne pjesme.

0 comments: