Merry Muppet Christmas Movies

Posted by Jiky at 10:40 AM

Friday, January 8, 2010

Merry Muppet Christmas Movies, idealni su za odmor promatranje. Ako je vani pada snijeg i ti si ograničena na svoju kuću, ne gledati Merry Muppet Christmas Movies, s obitelji i prijateljima. Ako ste ga gledate sa djecom, da je bolje da se odluče za relativno nove verzije kao što su svjetlo srca i lako ide, ali ako si ti, ići za premijera iz 1979 Muppet Movie.

Većina DVD-ova koji su dostupni u trgovinama dovesti i budući da je Božić vrijeme, od vas se vjerojatno naći čak i jedva dostupna verzija u trgovinama u ovo doba godine.

Merry Muppet Christmas Filmovi su vrlo popularni i DVD-a iste mogu poslužiti kao idealna Božić tuša. To ide dolje i sa svim dobnim skupinama i postavlja raspoloženje za Božić. Ovdje su imena nekoliko popularnih Merry Muppet Christmas Movies, što ste mogli proturiti kao praznik tuša.

# The Great Muppet Caper-Kermit's 50th Anniversary Edition

# Muppet's Čarobnjak iz Oza

# Muppet Show-Season One

* The Muppet Movie

* Muppet's Take Manhattan

No, najpoznatiji od svih njih je To je vrlo Merry Muppet Christmas Movie koja je zaradila nominaciju za Emmyja. U filmu centri okolo kako je mudar bankar Miss Bitterman pokušava preuzeti Muppet kazališta gdje planira izgraditi noćni klub i kako ona ide o tome radi pomoću nepošten način. Ona trikove Pepe u dajući joj jedinu kopiju ugovora izme njezin otac i Muppets and forecloses u Muppet Kazalište samo nekoliko dana prije Muppets je planirao održati Božić extravaganza. No, unatoč svemu sudeći the Muppets hang on, čineći bezbroj žrtava u procesu i na kraju uspjeli u održavanju kazališta. Kermit, žaba će zasigurno ukrasti srce djecu ali te isto tako mogao odlučiti za zrelije Muppet Christmas Carol. Za više detalja prijavite na našim stranicama Božić karnevali.

0 comments: