Božićni Plays for Kids

Posted by Jiky at 10:40 AM

Wednesday, January 13, 2010

Božićna igra za djecu
Božić je jako posebno vrijeme za djecu. Oni su uživati u dugim zimskim odmor u školi u vrijeme Božića. Stoga oni provesti odmor vrijeme gledajući razne božićne predstave održane u njihovu susjedstvu.

Popis Božić Plays for Kids
Božićna igra za Djecu uglavnom igrani Božić povezane priče iz Biblije.

Razne Božić priče i mitove dramatičnu na jednostavan način, tako da je maleni tots razumjeti, kao i uživati u njima.

S obzirom na nastavku je popis glavnih Božića Plays for Kids.

Netko ima Rođendan

Ovo je božićni glazbeni gdje djeca dijele dobra zabava pjevanje pjesme i melodije zvona kao oni slaviti Isusov rođendan s Božićni domjenak u jasle. Neki su odjeveni kao anđeli koji rukuju pozivnica, neki su odjevene poput pastira koji je čist i ukrasite jaslama, a neke su nakićeni poput mudraca koji nude darove da dijete Isusa. Zvijezda vodi mudraca u štali u Betlehemu na Božić, gdje netko ima rođendan.

Papa Martin's Christmas

Ova lijepa igra se temelji na Tolstoja je klasična priča o obućar koji sanja da je Isus ide u posjet mu je sljedeći dan. On troši dnevno gledajući te čeka usred nekoliko prekida od osoba koje trebaju njegovu pomoć. Na kraju dana on se osjeća tužno da Isus nije došao u posjet, ali čuje mu Gospodin reći: "Što si učinio za druge, ti si za mene."

Netko dolazi u naš dom

To je božićnih priča što se vidi kroz oči životinja stabilnih, gdje Josip & Marija došla da ostane. Gabby je ružičasti flamingo da je zauzet pripremaju za Božić. No, njena prijateljica Minnie Moo (kravu) govori Gabby o drugačiji način da se pripreme za vrlo posebnu osobu. Brbljav pomaže u Skit pjevanjem kitica iz različitih Božić Carols.

0 comments: