'The Nightmare Before Christmas' Movie Posters

Posted by Jiky at 4:40 PM

Monday, January 4, 2010

Božić je nezamisliv sans 1993 film 'The Nightmare Before Christmas'. Božić karnevali je ovdje sa svim što vam je potrebno za 'noćna mora prije Božića' Movie Posters. Ona je o stanovnicima grada koji su oteti Halloween Santa Claus i preuzeti Božić jedne godine, a kaos koji slijedi.

Postoje tehničke strane kako bi originala. Veličina je obično 27 "x 41" prije 1985, 27 "x 40", nakon 1985. To je tiskan na papiru zaliha. Pre-1985 plakatima su obično složene, post-1985 postera su unaprijed pripremljene 1 list. Neki od plakata Advance imaju potpuno različita umjetnička djela od plakat prateći konačan puštanje. Reprodukcije obično su niže u cijenu i su potpuno novi i odličan condition.1 u listu reprodukcije plakata općenito su 27 "x 40" veličine, ali ove mjere nisu uvijek precizne. Točan širinu raspona reprodukcije plakat od 25,75 "na 27", te točan visina varira od 36 "do 40".

Film stanice su unaprijed uokvireni film kolekcionarstvo uključujući i strip 35mm iz stvarnog ispisa tog filma, zajedno sa full-color razglednica ili fotografija iz filma. Film stanice su ograničen-izdanje stvari i svatko dolazi sa Potvrda o autentičnosti.

Tim Burton je izjavio da je izvorna pjesma je bila inspirirana nakon što je vidio Halloween roba prikazati u dućanu bude skinuta i zamijenjena božićno zaslona. The tagline glasi "A priča sa jezovit nestašan humor i fantastične animacije''. Check out more at Božić karnevali.

0 comments: