'The Nightmare Before Christmas' Movie

Posted by Jiky at 10:40 AM

Monday, January 4, 2010

Božić je nezamisliv bez 1993 film noćna mora prije Božića. Božić karnevali je tu sve što vam je potrebno za 'The Nightmare Before Christmas' movie. Ona je o stanovnicima grada koji su oteti Halloween Santa Claus i preuzeti Božić jedne godine, a kaos koji slijedi.

Film je režirao Henry Selick i napisao Tim Burton. Jack Skellington, kralj bundeve Halloween Town, je dosadio rade istu stvar svake se godine za Halloween. Jednog dana naleti na Božić grad, a tako je preuzeta s idejom da za Božić pokušava dobiti rezident šišmiši, goblini i Gnomes of Halloween grada da mu pomogne promatrati Božić umjesto Halloween, ali ga ne mogu dobiti sasvim pravo.

Film je originalno producirao Disney kao sljedeći stvaranje od filma. U vrijeme kad je prikolica bila objavljena, proizvodnja tim promijenilo (Touchstone Pictures, podjelom Disney), a usporedbe za Walt Disney kao novi veliki animatora su otišli. Glasine koje su bile da lete oko Disney nije 'izraditi PG filmova. Michael Eisner, tadašnji generalni direktor i predsjednik Walt Disney Company, pronašao filma 'pretamne za djecu' te ga je učinio Touchstone. U listopadu 2006, film će biti ponovno objavljen u 3-D pod Walt Disney Pictures banner.

Tim Burton je izjavio da je izvorna pjesma je bila inspirirana nakon što je vidio Halloween robe prikazati u dućanu se skinuta i zamijenjena božićno zaslona. Tagline glasi "A jezovit priča s opakih humor i fantastične animacije". Check out more at Božić Carnivals'The Nightmare Before Christmas 'movie.

0 comments: