Judy Garland Christmas Movie

Posted by Jiky at 10:40 PM

Thursday, January 7, 2010

Ako ste film buff i ljubitelj glazbe u isto ići Judy Garland Božić film je idealan za vas. Chill out, ovaj Božić, zasjesti na kauču i uživati u omiljenim filmovima svih vremena, a pjesme jednog od najvećih glumica Hollywooda ikada proizveden.

Judy Garland, originalno Frances Ethel Gumm je američka glumica koja smatra se jednim od najvećih pjevačkih zvijezda of Hollywood's Golden Era glazbenih filmova. Njezina sposobnost pjevanja već ju je učinio poznatom i ona je u svijetu dobio brojne pohvale za istu. No, film koji je doveo do vapno svjetlo je "Meet Me in St. Louis" koji su se pjesme "The Trolley Song", "The Boy Next Door" i "Have yourself a Merry Little Christmas" je postao međunarodni hitovi ".Have Yourself sretan Little Christmas "i" The Trolley Song "u suradnji sa" Get Happy "od Punk i" The Man That Got Away from A Star Is Born, i najvažnije "Over the Rainbow" su odabrani od strane Američkog filmskog Instituta kao 1 film pjesma svih vremena, u sklopu njihove "100 Years ... 100 Songs" liste, osim "Over the Rainbow" se postavlja kao broj 1 u Songs Centuryproject dana, od strane Nacionalne zaklade za Umjetnost i snimanje Industry Association of America.

Ona mogućnosti među onih nekoliko zvijezda koje su priznate u Hollywood Walk of Fame i comemorative poštanske marke je izdana na njeno ime.Osim Grammy za životno djelo te mnoge njene snimke primljen u Grammy Hall of Fame, A Judy Garland dan se slavi u Minnesoti 22. lipnja, na spomen njezina ostavština.

0 comments: