New Christmas Movies

Posted by Jiky at 4:40 PM

Friday, January 8, 2010

Novi Božić Filmovi su zabavne. Uživajte Božić s prijateljima i obitelji i neka Novi Božić Film čaroliju svojih čarolija na vas. Božić je ovdje! Vremena za slavlje i palili. Svatko izgleda zauzet potražnja tuševi za njihov kraj i dragi one. Ulice su puni, a dućani su puni.

Djeca imaju vrijeme svoga života i igranje s snjegović i pahuljice.

Gledajući kroz prozor na snijegom prekrivenim borovima i paprati, vi ste vjerojatno da se izgubi u misli. Ako ste introvert, koji je način previše stidljiv proslaviti Božić s hrpe prijatelja, ne ograničiti se na svoju kuću te misli.

Novi Božić Filmovi ovdje za dodavanje povlaka glamura na drugi način jednoličan Božić. Ako je snijeg i izvan svoje svečane duh Čini se da je dobio malo namočenom, pomladiti se gledajući neki novi Božić Movies. Iako je Božić animacije su u osnovi znači da zabavljati djecu, oni su prilično zabavni i odlične su za odrasle promatranje previše. No, tu su broj novih Božić Filmovi koje bi se dodati na svoju proslave blagdana Božića.

Iako je većina Nove Božić Filmovi su obradama starih božićnih filmovi, poput Scrooged je remake A Christmas Carol, koja sama po sebi je bio baziran na poznatoj knjizi koju je napisao Charles Dickens, puno nadolazeće filmove koji swept the gužva od njihove noge su originali. Neki od mora vidjeti za vrijeme blagdana su A Christmas Story, Home Alone 2 Čudo u 34. ulici, Santa Claus i Jingle All The Way, samo na nekoliko imena.

0 comments: