Black Christmas Movies

Posted by Jiky at 10:40 PM

Wednesday, January 6, 2010

Božić karnevali ovdje nudi Vam informacije o dvije verzije Black Christmas Movies. Prva Crni Božić Film je izašao u godini 1974 i nedavno jedan u 2006. Crni Božićni filmovi su jako popularni među ljudima i savršeno su sredstvo za zabavu tijekom praznika.

Bob Clark je redatelj filma Crni Božić (1974). The glume u film uključuje imenima Olivia Hussey, Margot Kidder, Andrea Martin, Edmond James, Michael Rapport Gibson i Marte. Black Christmas Movie (2006) u režiji Glen Morgana i uključena zvijezda ekipi Katie Cassidy, Crystal Lowe, Andrea Martin i drugi.

Crni Božić je uzbudljiv film i bavi se priča nesretan sestrinstva sestre. Sestre zauzet s proslave blagdana Božića se progoni po sramotan telefonske pozive nevidljive psiho koja razbija spokoj njihovog kućanstva te ih ubija jednog po jedan. Priča linija ostaje više ili manje isto iu filmovima, ali prezentacije mijenja s promjenom lice od vrijeme. Filmovi su u narodu je omiljena horor filmove. Black Christmas 2006 je remake prvi. Priča o dječaku Billy i njegova djetinjstva iskustvo je dao pravilan tretman u oba filma. Prikupiti više informacija o Black Christmas Movies prijavite na našim stranicama Božić karnevali.

0 comments: